0181 412 004

Ons team

Met een team van 7 dierenartsen en 8 paraveterinairen verlenen wij diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Wij werken grotendeels diersoortspecifiek, ook in de diensten.

Merel is in oktober 2023 ons team komen versterken. 

Merel Reitsema

Natascha is afgestudeerd in 1996 aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht. Sinds 1997 is zij werkzaam in de praktijk te Brielle als dierenarts, eerst aan de Langestraat en sinds 2014 in ons nieuwe pand aan de Amer. Naast algemene diergeneeskunde heeft zij speciale interessegebieden: chirurgie katten konijnen knaagdieren Natascha is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Natascha Donkers
Dierenarts

Euthalia is in 1999 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht en sinds 2001 werkt zij als gezelschapsdierenarts bij Dierenartsencombinatie Voorne-Putten. Per 1 januari 2015 versterkt zij het team van Dierenkliniek Brielle. Naast algemene diergeneeskunde heeft zij speciale interessegebieden: Weke delen chirurgie echografie internistische patiënten laparoscopische operatie Euthalia is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Euthalia Schout
Dierenarts

Annick is in juni 2015 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht, met als afstudeerrichting paard. In augustus 2015 is zij het team van Dierenkliniek Brielle komen versterken. Niet alleen bij de paarden, maar ook bij de landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren kunt u haar tegen komen. Naast algemene diergeneeskunde heeft zij speciale interessegebieden: gebitsbehandelingen bij paarden, honden en katten echografie Annick is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Annick Post
Dierenarts

Annabelle is in 2016 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht, met als afstudeerrichting paard. Sinds september 2017 is zij ons team komen versterken. Niet alleen bij de paarden, maar ook bij de landbouwhuisdieren en tijdens het spreekuur van de gezelschapsdieren kunt u haar tegenkomen. Annabelle is aanwezig op

Annabelle van der Heijden
Dierenarts

Taco is in 1991 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht. Na een periode van waarnemen is hij in 1995 bij dierenartsencombinatie Brielle-Oudenhoorn gaan werken, welke in 1999 opging in Dierenartsencombinatie Voorne-Putten. Per 1 januari 2015 is hij werkzaam vanuit Dierenkliniek Brielle, waar hij zich bezig houdt met zowel paarden als herkauwers. Taco is aanwezig op maandagochtend, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Taco Hendriks
Dierenarts

Menno is in 2010 afgestudeerd als rundvee dierenarts aan de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht en is sinds 2015 werkzaam bij Dierenkliniek Brielle. Naast algemene diergeneeskunde heeft hij speciale interessegebieden: bedrijfsbegeleiding en –advisering met veel interesse in uiergezondheid. Ook komt hij graag bij alle hobbydieren, van Alpaca tot (mini)varken Menno is aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

Menno de Waard
Dierenarts

Eline is in juni 2021 afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Gent.Ze is vanaf juli 2021 werkzaam bij ons. U komt haar tegen bij de landbouwhuisdieren en paarden. Eline is aanwezig op maandag t/m donderdag.

Eline Zonneveld
Dierenarts

Patricia is begonnen in 1999 bij Dierenartsencombinatie Voorne-Putten en sinds 2015 is zij werkzaam bij Dierenkliniek Brielle. Naast de dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor: Technische Dienst / onderhoud gebouw Logboek administratie landbouwdieren

Patricia Gort
Paraveterinair

Brigitte is in 2008 als paraveterinair begonnen bij de toenmalige dierenartsencombinatie Voorne-Putten. In 2015 is zij meegegaan naar Dierenkliniek Brielle. Naast de dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor: Puppybegeleiding Email Website / Facebook

Brigitte van Leijden
Paraveterinair

Ook Denise is als stagiaire binnen de kliniek gestart, sinds 2008 is zij ons team komen versterken als paraveterinair. Denise is gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut. Naast de dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor: Puppybegeleiding Apotheekbeheer Email, Begeleiden van stagiaires

Denise Hofman
Paraveterinair

Raisa heeft in haar laatste jaar van de opleiding tot paraveterinair bij ons stage gelopen. In 2016 is zij vervolgens begonnen in onze praktijk. Daarnaast is zij gediplomeerd trimster. Naast het reguliere werk is Raisa ook voedingsconsulente en kan zij u helpen om uw huisdier op een gezond gewicht te krijgen. Zij assisteert ook graag bij de gebitsbehandelingen van huisdieren.

Raisa Verboom
Paraveterinair

Danny is sinds 2015 bij ons werkzaam als paraveterinair.. Haar interesse ligt voornamelijk bij katten, en in het bijzonder de voortplanting bij katten. Naast de dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor: Trimmen van katten Huishoudelijke voorraad

Danny Rietveld
Paraveterinair

Kimberley is ons team als paraveterinair komen versterken vanaf februari 2019. Naast de dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor: Gewichtsbegeleiding Chip registratie Puppy en kitten informatie

Kimberley Mank
Paraveterinair

  Chantal is in juni 2021 afgestudeerd als paraveterinair en is vanaf februari 2022 werkzaam bij ons.Naast de dagelijkse werkzaamheden is zij verantwoordelijk voor het nabellen van de OK patiënten, het beantwoorden van de Whatsapp telefoon en chipregistratie.

Chantal van Donkelaar
Paraveterinair

Laura is ons team komen versterken als paraveterinair sinds oktober 2022. Ze heeft een grote interesse in de verschillende soorten landbouwhuisdieren binnen onze praktijk.

Laura Hazeborg
Paraveterinair

Eva Mastenbroek

De hygiëne van een dierenartsenpraktijk is een belangrijk onderdeel van de zorg voor uw dieren. Sandra zorgt er voor dat de hele praktijk er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Sandra Mannee
Interieurverzorging

Eileen is ons team komen versterken als administratief medewerker sinds september 2022.

Eileen Haasnoot
Administratief medewerker